Dynapac lliura a Flotats S.A. la seva nova fresadora

Dynapac Iberia ha lliurat un model nou de gamma mitjana: la PL1000 RS, una màquina robusta, ideal per als treballs de fresat més complicats, tant en asfalts urbans com en manteniment de vials. Des de Flotats expliquen la vostra elecció gràcies a la gran maniobrabilitat d’aquesta màquina en qualsevol circumstància.

Luís Morral, Conseller Delegat de Dynapac Iberia i César Prieto, Cap de Vendes de Dynapac Iberia, han lliurat la fresadora en fred PL1000 RS a Joan Flotats, Gerent de la constructora catalana Flotats, S.A. César Prieto, Cap de Vendes de Dynapac Iberia, ha valorat la importància d’aquesta operació: “Per Dynapac Iberia és una venda molt important perquè és un nou model de gran versatilitat i alt rendiment en qualsevol aplicació de fresat completant la gamma actual de productes que Dynapac ofereix al mercat”. Esperem que aquest sigui el principi de noves vendes properament”. Pel que fa a la venda a Flotats, ha explicat: “La constructora Flotats és un client amb diversos anys d’antiguitat durant els quals ha anat adquirint diferents tipus de màquines compactes i de gamma lleugera per a la construcció, manteniment de carreteres i moviment de terres. Quan van conèixer que anàvem a portar a Espanya noves fresadores s’hi van interessar i després de proporcionar-los alguns desenvolupaments específics es van quedar amb el model mitjà: PL1000 RS”.

Fotografia entrega PL1000 RS, Conseller Delegat i Cap de Vendes de Dynapac Iberia juntament amb directiva de Flotats, S.A

Joan Flotats, Gerent de la seva constructora, ha destacat perquè han adquirit la fresadora Dynapac PL1000 RS: “En pavimentar els carrers i carreteres augmentem el gruix de les mimes. En conseqüència, es crea la necessitat de fresat de les capes del paviment ja existents. L’elecció de la màquina de Dynapac és deguda a la seva gran maniobrabilitat en qualsevol circumstància. Portem poc temps amb ella, però estem convençuts que el rendiment serà superior a altres opcions del mercat” Joan Flotats recorda que antigament no es fresava perquè s’hi anaven afegint capes d’aglomerat i les voreres acabaven desapareixent: “Per tornar el paviment a l’alçada original, hem de reemplaçar el paviment desgastat i per això cal disposar de l’equip de fresat que permeti fer la feina amb rapidesa precisió. Aquí sorgeix realment la necessitat de fresar”.

Les característiques més importants destacades per Tomás Berga, Cap de maquinària, compactació i estès de Flotats, S.A, han estat el plec hidràulic per a la roda del darrere dreta, dissenyat per fresar pràcticament enganxat a qualsevol obstacle, així com el sistema trapezoïdal de l’eix davanter patentat per Dynapac, capaç de treballar sobre voreres o altres obstacles, mantenint la verticalitat de les rodes evitant el desgast prematur dels pneumàtics, el sistema de canvi ràpid de les piques i el portapiques i el sistema electrònic d’antlliscament (ASC). La fresadora en fred PL1000 RS és molt robusta i està dissenyada per a serveis econòmics de remoció de paviments en obres mitges i grans amb profunditat de tall de fins a 250 mm i ample de treball de 1000 mm. De dimensió mitjana, potent i de gran maniobrabilitat. Accionada hidràulicament, tambor de tall d’accionament mecànic, tracció a les quatre rodes amb sistema de control antilliscament electrònic (ASC) i sistema de càrrega del darrere d’alliberament ràpid.

Origen Interempreses