L'empresa

Des de la seva fundació l’any 1964, l’activitat principal de FLOTATS ha estat i continua sent la construcció d’Obres Públiques. El gran nombre de projectes realitzats al llarg d’aquests anys, una època de gran importància en el desenvolupament i el creixement de la Cerdanya, ens ha portat a tenir una relació molt especial amb Puigcerdà , la comarca i l’Alt Urgell, amb les quals ens sentim molt units i identificats.

FLOTATS ha executat nombroses obres de pavimentació de vials essent un referent a la comarca de la Cerdanya, lloc on ha realitzat la majoria dels seus treballs tant pels Ajuntaments, Consell Comarcal o d’altres Administracions. Dins de la varietat de projectes que hem dut a terme o en els quals hem participat, destaquen obres com la zona industrial de Puigcerdà, la primera pavimentació dels accessos a les pistes d’esquí d’Arànser i Lles, les urbanitzacions de Prats de Cerdanya, Tartera, Verd Sol, camp de golf de Soriguerola, la Corona de Bolvir i la Closa de l’Àngel.

La infrastructura de què disposem a FLOTATS ens permet abarcar pràcticament qualsevol tipus d’obra pública, havent-nos especialitzat en urbanitzacions, podent realitzar el projecte complet des del moviment de terres fins a tots els serveis i pavimentació.

L’aïllament geogràfic de la Cerdanya en els inicis de FLOTATS, ens van dur a proveir-nos per evitar qualsevol dependència de materials de l’exterior de la comarca. Aquesta filosofia l’hem mantingut amb el temps i, d’aquesta manera, disposem actualment de tots els recursos necessaris per tal de garantir als nostres clients el compliment dels compromisos adquirits, disposant de pedrera pròpia, amb plantes d'aglomerat i formigó; i d'una nau industrial per realitzar el manteniment i les reparacions necessàries amb la màxima agilitat per tal que les màquines no estiguin fora de servei injustificadament.

Tot això reforçat per un ampli grup humà de més de 40 professionals –entre ells un equip tècnic format per enginyers titulats- que, a part de comptar amb les seves respectives qualificacions i experiència en el sector, reben formació específica i continuada per part de FLOTATS.